Nimeline jõulukuul

8.90

Nimeline jõulukuul

Vaata erinevaid kirjastiili pildigaleriist ja tee oma valik. Vali välja kirjastiil, värv ja kirjuta sõnumiboxi nimi, sõna või soov. Kui sul on soovi ka kindlat värvi sulgi sisse saada, siis kirjuta see palun tellimust lõpetades kommentaaridesse.

Kui sul on küsimusi või erisoove, siis kirjuta mulle info@gerdora.ee. Olen avatud erinevatele loovatele lahendustele.

Jõulukuuli valmistamine võtab keskmiselt 2-4 päeva.

Kirjuta nimi, soov või lühike lause
Product total
Options total
Grand total

Omanäoline jõulukuul on eriline kingitus nii endale kui lähedasele! Nime jaoks saad valida erinevate kirjastiilide ja kirjavärvide seast oma lemmikud.

Jõulukuul on valmistatud plastikust, lapiku kujuga ning läbimõõt on 8 cm. Mitme samasuguse (sama kirjastiil-ja värv) jõulukuuli tellimiseks kirjuta lahtrisse nimed ning lisa ostukorvi sobiv arv kuule!

PS! Iga kuul on pakendatud omaette valgesse kinkekarpi! Igale karbile lisame peale ka sildikese saaja nimega. 🎁 Kui soovid saata otse kingisaajale märgi ostukorvis tarneaadressiks saaja aadress!

Ühe jõulukuuli hind sisaldab ühe nime lisamist. Teised kaunistuselemendid on saadaval lisatasu eest vastavalt Sinu soovidele.

Teksti maksimaalne kõrgus 4cm ja maksimaalne laius 7 cm. Tähtede suurus oleneb nime pikkusest

Kirjastiil

1. Kirjastiil, 2. Kirjastiil, 3. Kirjastiil, 4. Kirjastiil, 5. Kirjastiil, 6. Kirjastiil, 7. Kirjastiil, 8. Kirjastiil, 9. Kirjastiil

Värv

Hõbe, Kuldne, Must, Roosa-kuld

Shopping Cart
Nimeline jõulukuul
Scroll to Top