KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED

Kõige sagedamini esitatud küsimused

Gerdora tooted valmivad käsitsi ja väikestes kogustes, seetõttu jõuavad teieni alati kõige värskemad tooted! Eestisisesed saadetised paneme üldjuhul teele 3-5 tööpäeva jooksul päev pärast makse laekumist.

Kui valisid veebipoest tellimust tehes pakile ise järele tulemise võimaluse, siis saadame Sulle kinnitusmeili, kui tellimus on pakitud ja järeletulemiseks valmis.

Pakile on võimalus järele tulla kokkulepitud päeval Tartus Raekoja platsil.

Pärast kinnitusmeili saamist palun võta ühendust info@gerdora.ee  ja täpsusta enda saabumise päev & kellaaeg, et teaksime kindlasti kohapeal olemas olla ja Sind pakiga oodata.

Saadame tooteid vaid Smartposti teel.

Kuna Gerdora lõhnaküünlad on valmistatud looduslikust kookos- ja rapsivahast on nad  temperatuuritundlikud ja kuuma suvega meie tooted sulavad ja külma talvega külmuvad. Seetõttu soovitame tellida pakke vaid Itella Smartposti kaudu, sest nende pakiautomaadid asuvad sisetingimustes, kus aastaringselt on tagatud ühtlane temperatuur.

Keskkonna säästmise nimel ei pane me enda tellimustega paberarvet kaasa, vaid veebipoe süsteem saadab selle digitaalselt arve saaja lahtrisse sisestatud meiliaadressile.

Valmiskujundusega toote minimaalne kättesaamise aeg on keskmiselt 3-5 tööpäeva, aga vastavalt järjekorra võimalustele.

Eritellimused valmivad protsessi stardist finišini umbes 1-3 nädalaga, kuid tellimuse pikkus võib muutuda vastavalt mahule ja disainis tehtavatele muudatustele.

Suurenenud tellimuste mahuga perioodidel (jõulud, isadepäev, emadepäev jms) võivad antud ajad pikeneda!

Liitu Uudiskirjaga

Magusad kampaaniad, uued tooted ja allahindlused otse sinu postkasti

+372 5622 8579
info@gerdora.ee
Tartu
Shopping Cart
Scroll to Top